ΑΕΚ: Επιστροφή στην Αθήνα - Το ρεπό του Αλμέιδα, η ενσωμάτωση των μεταγραφών και η πρόβα με Ομόνοια

ΑΕΚ: Στη… βάση της επέστρεψε η αποστολή της Ένωσης και από τη Δευτέρα (15/07) θα μπει στην τελική… ευθεία η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Επιστροφή ΑΕΚ
Η Ένωση επέστρεψε στην Αθήνα μετά από 17 μέρες στην Ολλανδία
INTIME SPORTS
1'

Επί αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται και πάλι, από το απόγευμα της Πέμπτης (11/07) η αποστολή της ΑΕΚ. Τις προηγούμενες 17 ημέρες η Ένωση βρέθηκε στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» είναι και πάλι στη… βάση τους και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι… τελευταίες προπονήσεις πριν από τις επίσημες αναμετρήσεις.

Αμέσως μετά την επιστροφή στην Αθήνα, οι παίκτες του «Δικέφαλου» ξεκίνησαν το τριήμερο ρεπό τους, καθώς έπειτα από απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στα Σπάτα για προπόνηση, το απόγευμα της Δευτέρας (15/07) στις 19:00.

Μάλιστα, το «παρών» στο αθλητικό κέντρο της ομάδας θα δώσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Ρομπέρτο Περέιρα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΠΑΕ.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στα Σπάτα, ενώ την Πέμπτη (18/07) θα μεταβούν στην Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια, σε φιλικό ματς, που θα έχει τον χαρακτήρα… πρόβα τζενεράλε, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Όπως είναι γνωστό, το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ για την ερχόμενη σεζόν είναι κόντρα στο νικητή του ζευγαριού της Βέλεζ Μόσταρ με την Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες, την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ροδόπη

13:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ροδόπη