Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Αυτόματο «όχι» για Κοτάρσκι σε Τζένοα

Μεταγραφές: Ούτε που… συζήτησαν στον ΠΑΟΚ την πρόταση που «έσκασε» από την Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ντομινίκ Κοτάρσκι
Άκυρο στην πρόταση της Τζένοα για τον Κροάτη από τον "Δικέφαλο του Βορρά"
INTIME SPORTS
1'

Ο Κροάτης τερματοφύλακας απασχολεί εδώ και καιρό την ιταλική ομάδα. Η Τζένοα βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για να καλύψει το… κενό κάτω από τα δοκάρια και ο διεθνής άσος φέρεται πως βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε η φημολογία πως η ομάδα της Γένοβας είχε πλησιάσει στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες φτάνουν τα 10.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, η Τζένοα ετοίμαζε… ρελάνς για τον Κροάτη, η οποία θα έφτανε μέχρι και τα 8.000.000 ευρώ.

Όμως, η αλήθεια είναι κάπως… διαφορετική. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από τους Ιταλούς απορρίφθηκε χωρίς καν να… εξεταστεί ενδελεχώς, αφού ήταν… μακριά από τα «θέλω» του «Δικέφαλου του Βορρά».

Συγκεκριμένα, η Τζένοα φέρεται πως κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, έναντι 1.000.000 ευρώ, ενώ στην συμφωνία υπήρχε υποχρεωτική ρήτρα 4.000.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, για το 95% των δικαιωμάτων του. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έριξαν… αυτόματο «άκυρο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή