ΑΕΚ: Το ποσό που ζητάει η Ίντερ για τον Κορέα, σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΑΕΚ: Ο Χοακίν Κορέα είναι μια από τις πολύ δύσκολες περιπτώσεις που «παλεύει» η «Ένωση», με ιταλικά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν το ποσό που ζητάει η Ίντερ για να τον δώσει.

Χοακίν Κορέα Ίντερ
EPA/MATTEO BAZZI
1'

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια τεράστια μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Έρικ Λαμέλα έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της.

Την ίδια ώρα, η «Ένωση» εξετάζει άλλη μια εξίσου δύσκολη περίπτωση, αυτή του Χοακίν Κορέα, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Εζέκιελ Πόνσε.

Στην Ιταλία, σημερινά (15/7) δημοσιεύματα, αναφέρονται στις διαπραγματεύσεις των «κιτρινόμαυρων» με την Ίντερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, οι «νερατζούρι» ζητούν 8.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

Η Ίντερ είχε δώσει 27.300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 από τη Λάτσιο και θέλει να μειώσει τις ζημιές. Επίσης, όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο σύλλογος θα πρέπει να καταβάλει 6.500.000 ευρώ μεικτά για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του παίκτη.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε, βέβαια, ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα όσον αφορά στις δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι