Ολυμπιακός: Τέλος εποχής για τον Κώστα Φορτούνη - Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του στην πρώτη ομάδα.

Ολυμπιακός: Τέλος εποχής για τον Κώστα Φορτούνη - Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του
1'

Έτοιμος να αφήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φέρεται να είναι ο Κωστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του, αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρουν πως ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση που του έχει κάνει ο σύλλογος για ανανέωση του συμβολαίου του και είναι έτοιμος να αποδεχθεί «χρυσή» πρόταση ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Οι Πειραιώτες δεν θα περιμένουν άλλο τον Έλληνα άσο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο λιμάνι.

Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον Φορτούνη έχει δείξει η Ελ Καλίζτ του Γιώργου Δώνη.

Την εφετινή σεζόν μέτρησε 11 γκολ και 19 ασίστ σε 49 επίσημα ματς, ενώ συνολικά στη δεκαετή παρουσία του στον Ολυμπιακό κατέγραψε 343 επίσημες συμμετοχές με απολογισμό 94 γκολ και 106 ασίστ.

Κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του Conference League στις 29 Μαΐου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή