Copa America: Συνελήφθησαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κολομβίας και ο γιος του μετά τον τελικό!

Σάλος στην Κολομβία με τη σύλληψη του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά τον τελικό του Copa America κόντρα στην Αργεντινή.

Copa America: Συνελήφθησαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κολομβίας και ο γιος του μετά τον τελικό!

Φωτογραφίες κρατήσεων της κομητείας Miami-Dade

1'

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας και ο γιος του συνελήφθησαν με την κατηγορία του ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια του χάους στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στο Μαϊάμι, ο 71χρονος Ραμόν Χεσουρούν Φράνκο, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της CONMEBOL, της νοτιοαμερικανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε τον τελικό μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής στο Hard Rock Stadium, αλλά και ο 43χρονος Ραμόν Γιαμίλ Χεσουρούν συνελήφθησαν με την κατηγορία του ξυλοδαρμού.

Και οι δύο κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα «Turner Guilford Knight» από τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Αν και οι λεπτομέρειες των συλλήψεών τους δεν έγιναν αμέσως σαφείς, το κολομβιανό μέσο ενημέρωσης «Publimetro» αναφέρει ότι ο Χεσουρούν και ο γιος του τσακώθηκαν με ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου κατά τη διάρκεια του τελικού, όταν οπαδοί χωρίς εισιτήρια εισέβαλαν στις πύλες και προκάλεσαν χάος, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα για περισσότερο από μία ώρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή