AEK: Μπήκε ο Πινέδα, ακολουθεί ο Τσούμπερ – Την Πέμπτη (18/7) η πρόβα τζενεράλε με Ομόνοια

ΑΕΚ: Ενσωματώνονται στην προετοιμασία της «Ένωσης» κι οι τελευταίοι διεθνείς, με τον Ορμπελίν Πινέδα να δίνει το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (15/7), ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει κι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ορμπελίν Πινέδα ΑΕΚ
Intime News
2'

Ο Πινέδα, μετά τις έξτρα ημέρες άδειας που έλαβε από τον Ματίας Αλμέιδα, επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο Μεξικανός μπήκε από τη Δευτέρα (16/7) στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αναγκάζοντας ακόμα και τα ΜΜΕ της πατρίδας του να αναφερθούν στην ξεκάθαρη θέση που είχε εξ αρχής η «Ένωση» για τον παίκτη.

«Η ΑΕΚ Αθηνών διαψεύδει ότι πρόκειται να έχει συναντήσεις με τους παράγοντες του Ορμπελίν Πινέδα, αρνούνται να αφήσουν ελεύθερο τον Μεξικανό, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε tweet του todofutbol1620.

pineda-aek.jpg

To insta story της ΠΑΕ ΑΕΚ με την επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα στις προπονήσεις

INSTAGRAM / AEK FC

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει ακόμα μερικές ημέρες άδειας, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Ελβετία στο Euro 2024. Σύμφωνα με τον προγραμματισμένο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή (21/7) κι από την επόμενη ημέρα (22/7) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο φιλικό της παιχνίδι με την Ομόνοια στην Κύπρο, το οποίο επί της ουσίας πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς. Οι Μουκουντί και Τσιλούλης θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο ματς, καθώς ακολουθούν ατομικό και θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο.

Το Ομόνοια – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (18/7) στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteTV.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ροδόπη

13:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ροδόπη