Conference League, ΑΕΚ: Ορίστηκε η ρεβάνς με Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες - Το πλήρες πρόγραμμα

Conference League: Επίσημη μορφή πήρε το πρόγραμμα των δύο αναμετρήσεων της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον Β’ προκριματικό γύρο.

ΑΕΚ
Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα της ρεβάνς της Ένωσης στο Conference League
Eurokinissi Sports
1'

Η ομάδα από την Ανδόρα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον Α’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League και απέκλεισε την Βελέζ, το βράδυ της Πέμπτης (18/07) με τη νίκη της 5-1 στη εντός έδρας ρεβάνς. Αυτό σημαίνει πως η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες έγινε το πρώτο… εμπόδιο της ΑΕΚ στα προκριματικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, η πρώτη «μάχη» μεταξύ των δύο ομάδων θα λάβει χώρα την Τετάρτη (24/07) στην «OPAP Arena», ελέω του εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League.

Η σέντρα στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας έχει οριστεί να γίνει το βράδυ στις 21:00 όπου το «συγκρότημα» του Ματίας Αλμέιδα θα προσπαθήσει να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την Παρασκευή (19/07) η UEFA ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες και της ρεβάνς, που θα γίνει στην Ανδόρα. Το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της ΑΕΚ στον Β’ προκριματικό:

Πρώτος αγώνας

Τετάρτη 24 Ιουλίου, OPAP Arena (21:00): ΑΕΚ - Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

Επαναληπτικός

Πέμπτη 1 Αυγούστου, Estadi Nacional (19:30): Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες - ΑΕΚ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή