Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Οριστικό «ναυάγιο» με Μπρέιθγουεϊτ - Υπογράφουν Ελ Κααμπί, Πιρόλα

Μεταγραφές: Σε άλλες λύσεις για την επίθεση στρέφεται ο Ολυμπιακός μετά το «ναυάγιο» των επαφών με τον Δανό φορ.
Ο Δανός δεν υπέγραψε με τους "ερυθρόλευκους" και ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις
EPA/Liselotte Sabroe, ΑΜΠΕ

Ο διεθνής επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, έφτασε μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει σε όλα με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ για συμβόλαιο δύο ετών, όμως, λίγο πριν τις υπογραφές, προέκυψαν προτάσεις από Έβερτον και Τουρκία για τον παίκτη, με αποτέλεσμα να κάνει… πίσω.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι Πειραιώτες είναι… υποχρεωμένοι να μην περιμένουν τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση και να εξετάσουν άλλες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και κυρίως για τη γραμμή… κρούσης.

Υπογράφουν Ελ Κααμπί, Πιρόλα

Αντίθετα, την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κατόχους του Europa Conference League αναμένεται να βάλει ο Λορέντσο Πιρόλα. Ο Ιταλός στόπερ βρίσκεται στην Αθήνα, θα περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο θα βάλει την… τζίφρα του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Μάλιστα, ο 22χρονος άσος είχε επικοινωνία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα, με τους δύο άνδρες να θεωρούν πως ο παίκτης έχει τα προσόντα για να βοηθήσει στην άμυνα.

Παράλληλα, επαφή με τον Βάσκο τεχνικό είχε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός έχει δεχθεί την πρόταση των «ερυθρόλευκων» για την ανανέωση του συμβολαίου του και απομένουν μόνο υπογραφές.

Μάλιστα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις, ειδικά μετά το τετ-α-τετ του παίκτη με τον κόουτς του Ολυμπιακού, όπου του έδειξε πόσο σημαντικός είναι στο πλάνο του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικές ειδήσεις