LIVE οι κληρώσεις ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για τον Γ’ προκριματικό του Europa Conference League

UEFA: Παρακολουθήστε και σχολιάστε τις κληρώσεις στον Γ’ προκριματικό των Champions League, Europa League, Conference League για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Κληρώσεις Champions League, Europa League, Conference League
LIVE οι κληρώσεις των τριών ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά προκριματικά
INTIME SPORTS
1'

Έφτασε η εβδομάδα που θα σημάνει την επίσημη έναρξη της σεζόν 2024-25 για τις ελληνικές ομάδες. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αρχίζουν για τους συλλόγους της χώρας μας, αλλά πριν αγωνιστούν θα μάθουν πρώτα και τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση! Το μεσημέρι διεξάγεται στο αρχηγείο της UEFA η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου και των τριών διοργανώσεων (Champions League, Europa League, Conference League).

Ο ΠΑΟΚ στο Champions League, ο Παναθηναϊκός στο Europa League (ο Ολυμπιακός είναι απ’ ευθείας στο League Stage) και η ΑΕΚ στο Conference League, θα μπουν στην κληρωτίδα. Απ’ όπου θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός τους αν με το καλό περάσουν στην επόμενη φάση. «Δικέφαλος» του Βορρά και «τριφύλλι», θα μπουν και στην κλήρωση Europa και Conference League αντίστοιχα, για το ενδεχόμενο που αποκλειστούν στην αρχική τους δοκιμασία.

Στις 13:00 θα λάβει χώρα η κλήρωση του 3ου προκριματικού του Champions League, στις 14:00 του Europa League και τέλος στις 15:00 του Conference League.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τις ευρωπαϊκές κληρώσεις για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή