Παναθηναϊκός: «Επίθεση» σε Γκαγκάτση - «Καινούργιο κεφάλαιο κατρακύλας του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Παναθηναϊκός: Άμεση ήταν η αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ στην ανάδειξη του Μάκη Γκαγκάτση ως νέου προέδρου στην ΕΠΟ.

Παναθηναϊκός
Ανακοίνωση εναντίον του νέου προέδρου της ΕΠΟ από τους "πράσινους"
INTIME SPORTS
1'

Ο πρώην, πλέον, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε το… χρίσμα για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, έπειτα από τη διαδικασία των εκλογών στην Ομοσπονδία, η οποία έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απέχει από τη διαδικασία, παρά την παρουσία της αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Αθηνάς Μπαλωμένου και λίγη ώρα αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει «επίθεση» στον Μάκη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να επισημάνει ότι μπαίνουμε σε ένα καινούργιο κεφάλαιο κατρακύλας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά πόσο άραγε μπορεί να διασφαλιστεί η ισονομία, όταν ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος της ΕΠΟ προέρχεται από το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών και ήταν επί σειρά ετών εκτελεστικός διευθυντής της διοίκησης μιας ομάδας, η οποία μαζί με τον αφύσικο της σύμμαχο, χρησιμοποιώντας τις γνωστές μεθόδους με τις ΕΠΣ, ελέγχει την ΕΠΟ;

Πώς μπορεί να τα πράξει όλα αυτά, όταν συμμαχεί με τον υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Επί σειρά ετών ο Παναθηναϊκός βάδισε μία μοναχική διαδρομή, όντας πρωτοπόρος στη μάχη για τη διάλυση του παρασκηνίου και την επικράτηση των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου. Στην πορεία κάποιοι συμπορεύτηκαν, αν και στη συνέχεια έχασαν το δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή και καλεί όσους αποστρέφονται των μεθόδων που ακολουθούνται, να συστρατευθούν στη μάχη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή