ΕΠΟ: Επίσημα πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης με 61 ψήφους – Ποιες ομάδες της Super League απείχαν

ΕΠΟ: Η… εποχή Μάκη Γκαγκάτση στην προεδρία της Ομοσπονδίας ξεκινά και επίσημα από τη Δευτέρα (22/07).

Μάκης Γκαγκάτσης
Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης
INTIME SPORTS
1'

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας εξέλιξης γράφηκε με κάθε… επισημότητα τη Δευτέρα (22/07) κατά τη διάρκεια της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και έλαβε το… χρίσμα με 61 στις 70 ψήφους. Μία ψήφος ήταν άκυρη, ενώ 8 ήταν τα λευκά.

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας απείχε ο Παναθηναϊκός, καθώς παρά την παρουσία της αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Αθηνάς Μπαλωμένου, αποφασίστηκε να μην μπει στην αίθουσα της συνέλευσης και δεν πήρε μέρος στην διαδικασία.

Παράλληλα, απόντες από την ψηφοφορία ήταν και οι Άρης και Athens Kallithea, καθώς οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος, ενώ για τους Αθηναίους, ο Κίμων Ευαγγελάτος, δικηγόρος της ΠΑΕ δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Super League, Ευάγγελος Μαρινάκης πήρε ex officio τη θέση του Β’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, ενώ εκπρόσωποι της πρώτης τη τάξει κατηγορίας στην Ομοσπονδία θα είναι ο Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Αχιλλέας Μπέος (ΝΠΣ Βόλος) και Δημοκράτης Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή