Άρης – Asteras Aktor 1-1: Οι Αρκάδες έξω πάνε καλά

Άρης – Asteras Aktor 1-1: Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τη νίκη, όμως η ομάδα της Τρίπολης πήραν ένα ακόμη σημαντικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Άρης – Asteras Aktor 1-1: Οι Αρκάδες έξω πάνε καλά
INTIME SPORTS
2'

Ο Asteras Aktor είχε αρχίσει τη Super League με «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού στο άδειο ΟΑΚΑ. Την 3η αγωνιστική, έφυγαν με ισοπαλία 1-1 από το άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Οι Αρκάδες εκτός πηγαίνουν καλά (στην έδρα τους έχασαν απ’ τον Βόλο).

Το ματς στη Θεσσαλονίκη είχε ρυθμό κυρίως στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Μορόν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και τον Κρέσπι Ρεγκίς να ισοφαρίζει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, που αφήνει χαμόγελα στον Αστέρα όπως είναι λογικό.

Μάλιστα, η ομάδα της Τρίπολης στις καθυστερήσεις έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μάντζη.

Το ματς άρχισε με τον Παπαδόπουλου να καταλογίζει πέναλτι στο 7’ για τους φιλοξενούμενους για χέρι. Όμως μετά από εξέταση της φάσης άλλαξε την απόφασή του. Ο Καλτσάς απείλησε χωρίς αποτέλεσμα στο 16’. Δύο σουτ του Γκαρθία μέχρι το ημίωρο, δεν ανησύχησαν τον Παπαδόπουλο.

Καλτσάς και Σίστο προσπάθησαν με σουτ χωρίς να τα καταφέρουν, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ. Το σουτ του Χουχούμη στο 52’ απέκρουσε ο Κουέστα.

Ο Άρης τελικά άνοιξε το σκορ, με τον Μοντόγια να κάνει το γύρισμα στον Μορόν και τον Ισπανό να… ανοίγει λογαριασμό για φέτος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 62’!

Το ματς κυλούσε χωρίς μεγάλες φάσεις κι έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Μουνιόθ στο 81’ είχε δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Ρεγκίς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάντζης, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων. Έτσι ο Άρης ανέβηκε στους 5 βαθμούς και ο Asteras Aktor έχει πλέον 4.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Φρίντεκ, Μοντόγια, Σαμόρα /Καλτσάς

Κόκκινες: -/Μάντζης

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα , Μάγιο (46’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ , Μόντσου (90’+2 Φετφατζίδης), Σιφουέντες, Ντιαντί, Γκαρθία (73’ Νταρίντα), Σίστο (74’ Σαμόρα), Μορόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (53’ Τζανδάρης), Μουνιόθ (87’ Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (77’ Παλάσιος), Ρεγκίς, Καλτσάς (77’ Ζουγλής), Άνταμ (77’ Μάντζης).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή