UEFA: Οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

UEFA: Γνωστοί έγιναν οι αξιωματούχοι των τριών ευρωπαϊκών ρεβάνς για τις ελληνικές ομάδες.

ΠΑΟΚ - Μπόρατς
Γνωστοί έγιναν οι ρέφερι των ρεβάνς των ελληνικών ομάδων
Eurokinissi
1'

Το πρωί της Παρασκευής (26/07) η UEFA ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες των επαναληπτικών στα προκριματικά του Champions League, όπου μετέχει ο ΠΑΟΚ, του Europa League, με τον Παναθηναϊκό και του Conference League, που βρίσκεται η ΑΕΚ.

Αρχικά, την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 22:00 οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα παίξουν κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Βοσνία, στον επαναληπτικό της «ασπρόμαυρης» νίκης 3-2. Διαιτητής στον αγώνα θα είναι ο Σάντερ φαν Ντερ Έικ από την Ολλανδία που ανήκει στην β’ κατηγορία. Βοηθοί του θα είναι οι Ρενς Μπλούμινγκ και Ντίον Φίκερτ και VAR τον επίσης Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ.

Ακολούθως, την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ στην Φιλιππούπολη. Οι «πράσινοι» έχουν το προβάδισμα 2-1 από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ντάνιελ Σλάγκερ, που ανήκει κι αυτός στην β’ κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του Γερμανού ρέφερι θα είναι οι Ρόμπερτ Κέμπτερ και Σβεν Βασίτσκι. Τέταρτος ορίστηκε ο Φλόριαν Μπαντστούμπντερ, άπαντες Γερμανοί.

Τέλος, την ίδια ημέρα (01/08) στις 19:30 η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρρα. Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο μετά το 4-3 της «OPAP Arena» και διαιτητής ορίστηκε ο Όντρεϊ Μπέρκα, από τη β’ κατηγορία της UEFA. Ο Τσέχος θα έχει βοηθούς τους Ματέι Βλτσεκ και Λούκας Μάχατς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή