Ολυμπιακός: Φεύγει με νίκη από Ολλανδία - 2-0 τη Ναϊμέγκεν

Ολυμπιακός: Με νίκη 2-0 επί της Ναϊμέγκεν «έκλεισαν» οι «ερυθρόλευκοι» το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ολυμπιακός
Φιλική νίκη για τους Πειραιώτες στο τελευταίο τεστ στην Ολλανδία
EUROKINISSI
2'

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρουσίασε βελτίωση στο παιχνίδι της και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, περιόρισε τα λάθη στην άμυνα και με… όπλο την πίεση ψηλά πήρε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από την Ολλανδία, αφού ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Ιταλία, ενόψει των φιλικών με Τερνάνα και Ρόμα.

Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος σκόραρε, με τον Γιώργο Μασούρα να πετυχαίνει το άλλο τέρμα των Πειραιωτών, που είχαν δύο δοκάρια, στο 28’ με τον Αποστολόπουλο και το 70’ με τον Παπακανέλλο.

Η Ναϊμέγκεν ήταν αυτή που μπήκε πιο συγκεντρωμένη στην αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή που είχε στο πρώτο τέταρτο. Αντίθετα, στο 28’ η ελληνική ομάδα είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν η προσπάθεια του Αποστολόπουλου βρήκε σε σώματα και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 31’ ο Ζέλσον Μάρτινς άνοιξε το σκορ, έπειτα από κλέψιμο του Ροντινέι.

Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, η πίεση του Κωστούλα στον τερματοφύλακα της Ναϊμέγκεν έφερε… καρπούς, καθώς ο Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Όμως, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Έλληνας εξτρέμ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο σε όμορφο σουτ που επιχείρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις αλλαγές να παίζουν… ρόλο στην «εικόνα» του φιλικού. Πάντως, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει στο 70’ με τον Παπακανέλλο, αλλά η προσπάθειά του βρήκε στο δοκάρι.

Ολυμπιακός: Αναγνωστόπουλος (46′ Τζολάκης), Ροντινέι, Κουτσίδης, Πιρόλα (73′ Μουζακίτης), Αποστολόπουλος, Μπιανκόν (85′ Ρέτσος), Μπακούλας (73′ Άμπι), Παπακανέλλος (82′ Μπιελ), Μασούρας (64′ Ορτέγα), Ζέλσον Μαρτίνς (82′ Τσικίνιο), Κωστούλας (64′ Κοστίνια).

Ναϊμέγκεν: Φαν Γκάσελ, Μάρκες, Χοντεμέικερς, Ρόμπερ, Ουάισα, Ονάλ, Νιούτινκ, Σάνο, Βερντόνκ, Φαν Ρόι, Πρόπερ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή