Ανατριχιαστικές απειλές κατά Ντι Μαρία - «Αν επέστρεφα θα μου έστελναν το κεφάλι της κόρης μου»

Ο Άνχελ ντι Μαρία μίλησε για τις απειλές που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του προκειμένου να μην επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ανατριχιαστικές απειλές κατά Ντι Μαρία - «Αν επέστρεφα θα μου έστελναν το κεφάλι της κόρης μου»
2'

Τον περασμένο Μάρτιο ο Αργεντινός άσος δέχθηκε απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του και την οικογένειά του μετά τις δηλώσεις που έκανε εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει και να παίξει στη Ροζάριο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Canal 3, ο Άνχελ Ντι Μαρία αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτές τις απειλές, οι οποίες είχαν ως στόχο να εκφοβίσουν εκείνον και την οικογένειά του.

Αποκάλυψε ότι του έστειλαν ένα κεφάλι γουρουνιού με μια σφαίρα στο μέτωπό του, ενώ στη γραπτή αποστολή που είχε το πακέτο που έλαβε η αδερφή του απειλούταν η ζωή της κόρης του.

«Μία από τις απειλές ήταν ένα κουτί με κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο, με ένα σημείωμα που έλεγε ότι, αν επέστρεφα, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου, Πία.

Ήταν στο μεσιτικό γραφείο της αδερφής μου, δεν βγήκε στο φως γιατί η αδερφή μου και ο κουνιάδος μου φοβήθηκαν και δεν το κατήγγειλαν.

Πήρα την απόφαση να μην επιστρέψω στο Ροζάριο μετά την πρώτη απειλή. Μίλησα με τον Γκονζάλο Μπελόζο και με ρώτησε πώς είμαι... "Γ@μ@ το", του είπα. Ήταν φρικτοί μήνες. Καθόμασταν και κλαίγαμε κάθε βράδυ γιατί δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας.

Μίλησα ξανά τον Μάιο και του είπα ότι δεν θα επιστρέψω, ότι δεν θα μπορώ να είμαι ήσυχος γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να συμβεί. Η οικογένειά μου έρχεται πρώτη, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, δεν μπαίνουν στη θέση μου ούτε ένα δευτερόλεπτο» είπε ο Ντι Μαρία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή