«Αστεράτος» ΠΑΟΚ, «Τιτάνας» Τσελίδης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος της Πέμπτης (01/08).

ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS
1'

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στα προκριματικά του Champions League, είναι ένα από τα βασικά θέματα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (01/08)

«Μάγκας» και «αστεράτος» είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος «πέρασε από τη Βοσνία με γκολ του του Μουργκ και τώρα παίρνει σειρά η Μάλμε».

Όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος: «Επιβλητική εμφάνιση από τον Δικέφαλο που δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και πήρε άνετα την πρόκριση». Επίσης: «Δοκάρι ο Κουλιεράκης (14’) και μεγάλες ευκαιρίες από Οζντόεφ, Κωνσταντέλια για το σύνολο του Λουτσέσκου που έφερε το ματς στα μέτρα του, καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο και πέρασε με δύο νίκες (συνολικό σκορ 4-2)».

Από εκεί και πέρα, ο «Γίγαντας» Θοδωρής Τσελίδης χάρισε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα, καθώς στο Τζούντο «πήρε το χάλκινο στα -90κ., νικώντας τον Ισπανό, Τριστάνι Μασακλισβίλι».

«Σκουπίστε»: «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ καλούνται σήμερα να κάνουν το αυτονόητο: Να κερδίσουν ξανά και να περάσουν Μπότεφ και Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες». Στον Ολυμπιακό υπάρχουν «παιχνίδια τακτικής» για τον Όρτα, καθώς «η Μπράγκα δυσκολεύει τη μεταγραφή».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή