ΑΕΚ: Αγωνία για Γιόνσον – Θα κάνει μαγνητική, εξαιρετικά αμφίβολος για Νόα

ΑΕΚ: Ο Γενς Γιόνσον αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Γενς Γιόνσον ΑΕΚ
INTIME SPORTS
1'

Η ΑΕΚ τελείωσε τη «δουλειά» στην Ανδόρα, παίρνοντας με δύο νίκες την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Η «Ένωση», μάλιστα, έμαθε ότι θα βρίσκεται στους ισχυρούς και στην κλήρωση των playoffs της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (5/8).

Η ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, όμως, επεφύλασσε και μια δυσάρεστη έκπληξη στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε τον Γιόνσον να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Δανός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 56ο λεπτό, έδειχνε να πονάει αρκετά κι όπως είναι φυσικό στην ΑΕΚ βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Η πρώτη εκτίμηση δεν ήταν ενθαρρυντική, αλλά τα πάντα θα φανούν στα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί την Παρασκευή (8/2).

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να είναι στη διάθεση του Αλμέιδα στον πρώτο αγώνα με τη Νόα στην Αρμενία, την ερχόμενη Τρίτη (6/8).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή