LIVE, Conference League: Νόα - ΑΕΚ 3-1: Τέλος στον πρώτο αγώνα και ήττα για την Ένωση

Conference League: Παρακολουθήστε και σχολιάστε την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νόα στην Αρμενία για τον Γ’ προκριματικό.
Live η πρώτη αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στους Αρμένιους
EUROKINISSI

Το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα play offs του Conference League θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Νόα και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, μετά τις δύο που πήρε κόντρα στην Ίντερ ντ’ Εσκάλδες στον προηγούμενο γύρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε τρεις αλλαγές, σε σχέση με τους παίκτες που είχε διαθέσιμους στα ματς με την ομάδα της Ανδόρας και συγκεκριμένα, στα πλάνα του είναι οι Έρικ Λαμέλα και Τούκου Περέιρα, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Στίβεν Τσούμπερ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Γενς Γιόνσον που είναι τραυματίες, όπως και ο Ζίνι. Παράλληλα, εκτός λίστας παρέμεινε και ο Μόουζες Οντουμπάτζο.

Από την πλευρά τους, οι Αρμένιοι προέρχονται από δύο προκρίσεις στα προκριματικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, απέναντι σε Σκεντίγια και Σλιέμα, ενώ η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από τον Γ’ προκριματικό, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα της Ρουζόμπεροκ από τη Σλοβακία με τη Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την αναμέτρηση της Νόα - ΑΕΚ:

Σχετικές ειδήσεις