Conference League, Νόα - ΑΕΚ: Έκπληξη από Αλμέιδα στην ενδεκάδα - Με Κάλενς αριστερό μπακ

Conference League: Ο Αλεξάντερ Κάλενς στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι η μεγάλη έκπληξη του Ματίας Αλμέιδα στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Νόα.

ΑΕΚ
Με μία έκπληξη θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ κόντρα στη Νόα
INTIME SPORTS
1'

Το απόγευμα της Τρίτης (06/08) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τους Αρμένιους στο «City Stadium» της πόλης Αμποβιάν και ο «Πελάδο» ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα της Ένωσης, με μία σημαντική έκπληξη. Συγκεκριμένα, στο αριστερό άκρο της άμυνας προτιμήθηκε ο Αλεξάντερ Κάλενς, τη στιγμή που οι Πήλιος και Χατζισαφί είναι στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο Στρακόσα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρότα στο δεξί άκρο και τους Μουκουντί και Βίντα στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά τους θα είναι οι Πινέδα και Σιμάνσκι, ενώ ο Λιούμπισιτς θα κινείται σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα δεξιά θα είναι ο Ελίασον, στα αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι: Θεοχάρης, Πήλιος, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λαμέλα, Τσούμπερ, Κοϊτά, Φερνάντες και Περέιρα.

Από την άλλη, η Νόα ξεκινά με τον Τσαντσάρεβιτς στον «άσο». Ο Γκονσάλο Σίλβα θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σάντος στο αριστερό. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Τοράρινσον θα είναι στο κέντρο της οπισθοφυλακής με παρτενέρ τον Μιλίκοβιτς. Στην μεσαία γραμμή είναι οι Γκαμπός, Σανγκαρέ και Μανβελιάν, ενώ στην επίθεση θα κινούνται οι Πίνσον, Αΐας και Φερέιρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή