ΑΕΚ: Γκάζια και πρόστιμο Ηλιόπουλου στα Σπάτα - Ανοικτή στήριξη σε Αλμέιδα | «Ήταν ντροπή η εικόνα»

ΑΕΚ: Άγριο… χέρι στους ποδοσφαιριστές έβαλε ο Μάριος Ηλιόπουλος στην προπόνηση της Πέμπτης (08/08) στα Σπάτα, επιβάλλοντας πρόστιμο για την εμφάνιση με τη Νόα.

Μάριος Ηλιόπουλος
Άστραψε και βρόντηξε στα Σπάτα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ
EUROKINISSI
2'

«Καζάνι που βράζει» είναι η ΑΕΚ μετά τη σοκαριστική ήττα 3-1 από τη Νόα στην Αρμενία. Ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλησε να αναλάβει… δράση και για τον λόγο αυτό είχε συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, αναλύοντας τι πήγε στραβά στην Αρμενία.

Ο «Πελάδο» παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη αλλά και ότι η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική και μη αντιπροσωπευτική στη δυναμική και την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα, συμφώνησε με το νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ πως ένας αποκλεισμός θα ήταν καταστροφικός, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μάριος Ηλιόπουλος «άστραψε και βρόντηξε» στην ομιλία του προς τους παίκτες. Μάλιστα, επέβαλλε και πρόστιμο, ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο Ματίας Αλμέιδας χαίρει της εμπιστοσύνης του, στηρίζοντας ανοικτά τον Αργεντίνο.

«Κύριοι η ΑΕΚ έχει βαριά φανέλα! Αυτό που παρουσιάσατε στην Αρμενία δεν ήταν ΑΕΚ!», ήταν οι πρώτες ατάκες του Μάριου Ηλιόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Και συνέχισε:

«Δεν σεβαστήκατε και δεν προστατέψατε τη φανέλα σας. Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! Ήταν ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της αυτή η εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα! Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι και αδιάφοροι και αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό!».

Ακόμα, τόνισε: «Έτσι όπως παίζατε, θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ είστε γεννημένοι πρωταθλητές, μόνο ως τέτοιοι δεν παίξατε! Για αυτό το λόγο σας επιβάλλω πρόστιμο και το ύψος τους θα σας ανακοινωθεί σύντομα! Στο όνομα της Α.Ε.Κ., το δεύτερο γράμμα είναι το Ε που σημαίνει Ένωση! Μόνο μέσω αυτού θα κάνουμε επιτυχίες και θα κατακτούμε τίτλους!».

Τέλκος, ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε: «Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο. Εγώ ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Έχω μάθει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου να ζω σαν πρωταθλητής! Βάζω τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορώ και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Δώστε τα όλα στο γήπεδο και δείξτε σε όλους ότι είστε πρωταθλητές! Θέλω να βλέπω από εσάς να έχετε αγάπη μεταξύ σας, πείσμα, επιμονή, να δείχνετε ενδιαφέρον για την ομάδα και τον συμπαίκτη σας! Πάμε μπροστά! Αυτή η ντροπή πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα. Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:05ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λήμνο

16:05ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λήμνο