Τεστ πατρότητας ο Νεϊμάρ για να διαπιστώσει αν είναι κόρη του μια 10χρονη απ’ την Ουγγαρία

Μοντέλο από την Ουγγαρία ζητά από τον Βραζιλιάνο να αναγνωρίσει την 10χρονη κορούλα της, υποστηρίζοντας πως είναι ο καρπός του σύντομου έρωτά της μαζί του.

Τεστ πατρότητας ο Νεϊμάρ για να διαπιστώσει αν είναι κόρη του μια 10χρονη απ’ την Ουγγαρία
1'

Τρία παιδιά έχει ο Νεϊμάρ, με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Ο Βραζιλιάνος που δεν είναι ο πλέον… σταθερός στις σχέσεις του, ίσως να έχει τελικά και τέταρτο παιδάκι το οποίο δεν έχει αναγνωρίσει. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον, πρώην μοντέλο από την Ουγγαρία. Η Γκαμπριέλα Γκασπάρ διατυμπανίζει πως το 10χρονο κοριτσάκι της είναι παιδί του Νεϊμάρ.

Ο λατινοαμερικάνος θα κάνει τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστώσει αν ισχύουν οι ισχυρισμοί της γυναίκας απ’ την Ουγγαρία. Όπως υποστηρίζει αυτή, η μικρή Ζαζμίν Ζόι είναι ο καρπός της επαφής που είχε με τον Νεϊμάρ μετά από έναν αγώνα της Βραζιλίας με τη Βολιβία το 2013.

Η Γκασπάρ έχει καταθέσει μήνυση ζητώντας σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Νεϊμάρ είναι ο πατέρας, να αναγνωρίσει την κόρη της, αλλά και να της δίνει μηνιαία διατροφή ύψους 30.000 ευρώ. Παράλληλα, να πληρώνει σπίτι για να μένει μέχρι να κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή