Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: «Εμφύλιος» στην Αγγλία για τον Ιωαννίδη - Νέος «μνηστήρας»

Μεταγραφές: Νέος… μνηστήρας προστέθηκε στην «κούρσα» για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Φώτης Ιωαννίδης
Ο Έλληνας φορ παραμένει ψηλά στη λίστα ομάδων του εξωτερικού
INTIME SPORTS
1'

Προ ημερών, η Λέστερ είχε μπει δυναμικά για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού από τους «πράσινους» καταθέτοντας πρόταση 27.000.000 ευρώ, ωστόσο, η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική.

Οι «αλεπούδες» ετοιμάζονται να επιστρέψουν προσφέροντας κι άλλα χρήματα, μέσω επίτευξης στόχων, τη στιγμή που το «τριφύλλι» δεν δείχνει διάθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ από την Αγγλία, στο «κόλπο» για την απόκτησή του έχει μπει μία ακόμα ομάδα, προκαλώντας «εμφύλιο» στο Νησί για τον πρώτο σκόρερ των Κυπελλούχων Ελλάδας. Ο λόγος γίνεται για τη Σαουθάμπτον, η οποία ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερη πρόταση στον ελληνικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το «Football Insides» οι «Άγιοι» που επέστρεψαν στην Premier League θέλουν τον Έλληνα φορ, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει την Ίπσουιτς και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ενδιαφέρον υπήρξε και από τη Μπολόνια και τη Λάτσιο. Πάντως, στον Παναθηναϊκό εμμένουν στην απόφασή τους να απορρίψουν τις προτάσεις για τον Έλληνα επιθετικό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή