ΑΕΚ: Θλίψη - Πέθανε ο Νίκος Ξηροκώστας, εμβληματικός οπαδός της Ένωσης - Πότε είναι η κηδεία

ΑΕΚ: Στο πένθος βυθίστηκε η «οικογένεια» της Ένωσης στην είδηση της θανάτου του Νίκου Ξηροκώστα, εμβληματικού οπαδού της ομάδας.

Νίκος Ξηροκώστας
Πέθανε ο εμβληματικός οπαδός της Ένωσης
INTIME SPORTS
1'

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Ξηροκώστας την Δευτέρα (12/08) σε ηλικία 50 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. Ο εμβληματικός οπαδός της ΑΕΚ, είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη τον Σεπτέμβριο του 1995 όταν κιγκλίδωμα του «Κλ. Βικελίδης» είχε πέσει στην πλάτη του.

Ωστόσο, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Νίκος Ξηροκώστας δεν… εγκατέλειψε ποτέ την αγαπημένη του ομάδα, ακολουθώντας την σ’ όλα τα γήπεδα και όλα τα αθλήματα.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστή την Τετάρτη (14/08) στον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου στο Β’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων στις 12:00. Αντί στεφανιών, η οικογένεια του Νίκου Ξηροκώστα, επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στην Μυρτώ.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μήνυμα για την απώλεια του εμβληματικού οπαδού της ομάδας έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ανέφερε στα επίσημα προφίλ στα social media: «Νίκο, η ΑΕΚ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή