Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Πρώτη επιλογή ο Ποντένσε - Τα δεδομένα για Όρτα και Φορτούνη

Μεταγραφές: Σε προτεραιότητα παραμένει ο Ντάνιελ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που υπάρχουν σενάρια για τον Ζότα Σίλβα της Νότιγχαμ. Τι ισχύει με τις επιστροφές Όρτα και Φορτούνη.
Τι ισχύει με τους Ποντένσε, Όρτα και Φορτούνη στους κατόχους του Europa Conference League
Eurokinissi

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε την Δευτέρα (12/08) στην Αγγλία αναφορικά με την ενδεχόμενο παραχώρηση του Ζότα Σίλβα από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό. Ο λόγος έχει να κάνει με την απόκτηση του Ραμόν Σόσα, κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πηγαίνει πιο… πίσω στην «ιεραρχία» για τα άκρα της επίθεσης.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, η περίπτωση του πρώην άσου της Γκιμαράες δεν φαίνεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», αφού πρώτη επιλογή παραμένει ο Ντάνιελ Ποντένσε. Οι Πειραιώτες είναι σε ανοικτή… γραμμή με τη Γουλβς, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το deal για την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, νέα δεδομένα έχουν δημιουργηθεί για τους Αντρέ Όρτα και Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος μέσος είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα και την ανάληψή της από τον Κάρλος Καρβαλιάλ δεν αποκλείεται να προκαλέσει ανατροπή στις σκέψεις του Πορτογάλου μέσου.

Άλλωστε, ο παίκτης είχε έρθει στον Ολυμπιακό όταν ανέλαβε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στα μέσα της περσινής σεζόν και όπως τονίζεται στον Τύπο της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου, πιστεύει σε μεγάλο βαθμό στον Αντρέ Όρτα.

Τέλος, την Δευτέρα (12/08) προέκυψε η πληροφορία πως η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία οδηγείται σε «ναυάγιο». Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως η Αλ Καλίτζ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει έξτρα πόρους για να προχωρήσει η συμφωνία.

Σχεδόν άμεσα προέκυψαν σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή του Έλληνα μέσου στον Ολυμπιακό, ελέω των εξαιρετικών σχέσεων που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως, προς το παρόν, στόχος του διεθνή άσου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τον έχει προσεγγίσει.

Σχετικές ειδήσεις