Europa League, Άγιαξ - Παναθηναϊκός: «Πέταξαν» για Άμστερνταμ οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Με προορισμό την Ολλανδία και την πρωτεύουσα της χώρας αναχώρησε η αποστολή των «πράσινων» για τη ρεβάνς της Πέμπτης (15/08) με τον Άγιαξ στο Europa League.

Παναθηναϊκός, αποστολή, Ολλανδία
Για το Άμστερνταμ αναχώρησαν οι "πράσινοι" ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ
INTIME SPORTS
1'

Το βράδυ της Πέμπτης (15/08) το «τριφύλλι» θα ψάξει τη μεγάλη ανατροπή σε βάρος του «Αίαντα» από την ήττα 1-0 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ για τον Γ’ προκριματικό του Europa League. Για τον λόγο αυτό, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (14/08) για την Ολλανδία.

Τελικός… προορισμός για τους «πράσινους» είναι το Άμστερνταμ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ακόμα και αυτούς που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας καθώς θέλει να συνεχίσει τη δουλειά μ’ όλο το ρόστερ.

Αντίθετα, στην Αθήνα έμεινε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και οι «κομμένοι», καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τον πρώτο αγώνα.

Μόλις η αποστολή φτάσει στην ολλανδική πρωτεύουσα, θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει για μερικές στιγμές ξεκούρασης, καθώς στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση στην «Johan Cruyff Arena», ενώ νωρίτερα στις 18:15 θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Αλόνσο και ενός ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή