ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Λιβάι - Το πλάνο Αλμέιδα για την επίθεση

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα είναι η Τετάρτη (14/08) αναφορικά με τη συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία στη ρεβάνς με τη Νόα, με τον Ματίας Αλμέιδα να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του.

Ματίας Αλμέιδα, Λιβάι Γκαρσία
Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο "Πελάδο" τον διεθνή φορ
EUROKINISSI
2'

Η αγωνία παραμένει στην ΑΕΚ αναφορικά με την κατάσταση ετοιμότητας του διεθνή φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Τα ευχάριστα για τον άσο της Ένωσης είναι πως απέφυγε τη θλάση, όμως, η κατάστασή του είναι οριακή και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να υποστεί πιο σοβαρό τραυματισμό αν πιεστεί σε μεγάλο βαθμό.

Για τον λόγο αυτό, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Αργεντίνος θέλει να τον έχει στην αποστολή και να τον χρησιμοποιήσει, έστω και για ένα διάστημα - αν είναι απαραίτητο - στη ρεβάνς με τη Νόα. Βέβαια, περισσότερες αποφάσεις θα ληφθούν την Τετάρτη (14/08) όπου θα εξεταστεί εκ νέου ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως, ο «Πελάδο» έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επίθεση με τον Στίβεν Τσούμπερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην κορυφή. Πάντως, ο Αυστριακός δεν έχει πάρει κανένα λεπτό συμμετοχής, τόσο σε επίσημο, όσο και σε φιλικό το φετινό καλοκαίρι με την Ένωση.

Παράλληλα, σκέψη του κόουτς της ΑΕΚ είναι και η χρησιμοποίηση ενός εκ των Νόρντιν Άμραμπατ, Έρικ Λαμέλα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Από εκεί και πέρα, ο Στρακόσα θα παραμείνει στον «άσο» με τους Ρότα και Χατζισαφί στα άκρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βίντα και Μουκουντί, με τους Σιμάνσκι και Πινέδα στα χαφ. Ο Ελίασον στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο αναμένεται να βρίσκεται ο Γκατσίνοβιτς, στην περίπτωση που ο Κοϊτά είναι στην επίθεση. Σε διαφορετική περίπτωση ο Σενεγαλέζος αναμένεται να προτιμηθεί από τον Σέρβο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή