ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τάισον, Κοτάρσκι, Ότο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, δεν υπολογίζονται απ’ τον Λουτσέσκου για τον εντός έδρας αγώνα που ανοίγει την αυλαία της Super League για τον ΠΑΟΚ.
INTIME SPORTS

Έχοντας κακή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό απ’ τη Μάλμε, ο ΠΑΟΚ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της Super League. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (17/8 20:00) τον Πανσερραϊκό, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναζητώντας νίκη και θέαμα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα. Πέντε παίκτες είναι εκτός για τον «δικέφαλο». Τάισον και Κοτάρσκι έχουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι έμειναν εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Ότο που συνεχίζει να μην είναι έτοιμος.

Ο Μιχαηλίδης «κουβαλά» τιμωρία απ’ την περασμένη σεζόν, ενώ ο Μπάμπα προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Έτσι η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, είναι η εξής:

Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.