Super League: «Πονηρά» ματς για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με υποχρέωση νίκης

Super League: Μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, η… σκυτάλη περνά σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα – To πρόγραμμα της ημέρας.

Super League: «Πονηρά» ματς για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με υποχρέωση νίκης
INTIME SPORTS
3'

Η… αυλαία της Super League άνοιξε με δύο αναμετρήσεις και επτά γκολ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επικράτησαν στις πρεμιέρες τους, αλλά το κυρίως πιάτο της 1ης αγωνιστικής είναι σήμερα. Η πίεση αυτόματα μεταφέρεται σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, καθώς πρέπει να νικήσουν πάση θυσία τα εντός έδρας παιχνίδια τους με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν και την απουσία κόσμου ως πρόβλημα, καθώς τα παιχνίδια τους είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας που κουβαλούν απ’ την προηγούμενη σεζόν.

Χρονικά πρώτοι «πέφτουν» στη «μάχη» οι «πράσινοι», που προέρχονται από τον αποκλεισμό κόντρα στον Άγιαξ σε αγώνα 120 λεπτών. Παράλληλα, έχουν στην άκρη του μυαλού τους και το παιχνίδι στη Γαλλία με τη Λανς που ακολουθεί την Πέμπτη. Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ σίγουρα δεν έχει στη διάθεσή του, τους Ντραγκόφσκι, Σπόραρ, Τσέριν, Μπάλντοκ που έμειναν εκτός αποστολής, αλλά και τον τιμωρημένο Κώτσιρα.

Η ομάδα της Αρκαδίας έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού, αλλά και το γεγονός πως το μυαλό τους θα είναι στην Ευρώπη. Το μεγάλο μειονέκτημα για τους Πελοποννήσιους είναι η έλλειψη ρυθμού σε σχέση με τους γηπεδούχους.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται αργότερα κι έχει ως βασικό της αντίπαλο την κακή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό-σοκ απ’ την Νόα. Η Ένωση δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ο μεγάλος στόχος που της απέμεινε από πολύ νωρίς στη σεζόν, είναι το πρωτάθλημα. Ο Ματίας Αλμέιδα προσπάθησε απ’ το βράδυ του αποκλεισμού να τονώσει το ηθικό των παικτών του. Το αν το πέτυχε, θα φανεί κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να αγωνιστεί καθώς προπονήθηκε κανονικά και επιστρέφει στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή. Απ’ την άλλη, οι Κρητικοί χωρίς άγχος θα αγωνιστούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να θέλει να δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο αυτή τη σεζόν.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει και τη «μάχη» των ομάδων που επέστρεψαν στα… σαλόνια, με τον Λεβαδειακό να φιλοξενεί την Athens Kallithea. Στα χαρτιά το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής, μοιάζει να είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη στο Περιστέρι. Εκεί οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν, καθώς δε θα έχουν τους Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ, Σίστο.

Super League – 1η αγωνιστική

Σάββατο 17/8

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2

Βόλος-Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 18/8

Λεβαδειακός-Athens Kallithea 19:00 Novasports 2

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 20:00 Cosmote Sport 2

Ατρόμητος-Άρης 20:30 Novasports Prime

ΑΕΚ-ΟΦΗ 22:00 Cosmote Sport 1

Δευτέρα 19 Αυγούστου

Παναιτωλικός-Λαμία 21:00 Cosmote Sport 1

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή