Europa League, Conference League: Οι διαιτητές των Λανς – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

Europa League, Conference League: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους διαιτητές των πρώτων αναμετρήσεων με Λανς και Σάμροκ Ρόβερς, αντίστοιχα.

Άγιαξ Παναθηναϊκός Φώτης Ιωαννίδης
INTIME SPORTS
1'

Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στη Γαλλία, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την ιρλανδική ομάδα στην Τούμπα.

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της τρέχουσας εβδομάδας. Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό ο Ισπανός, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνέρα θα διευθύνει το ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς κι ο Λιθουανός, Ντόνατας Ρούμσας θα σφυρίξει στο Λανς – Παναθηναϊκός.

Ο Μουνέρα θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντιέγκο Μπαρμπέρο και Μιγκέλ Μαρτίνεθ, ενώ στο VAR θα είναι ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ. Ο Ρούμσας θα έχει βοηθούς τους Αλεξάντρ Ράντιους και Ντόβιντας Σουτζιεντέλις, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός, Πολ Φαν Μπόεκελ.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη (22/8). Ο αγώνας του ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, ενώ το ματς του Παναθηναϊκού για τα playoffs του Conference League είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteTV (εκκρεμεί η επισημοποίηση του).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή