Παναθηναϊκός: Μένει Αθήνα ο Βιλένα – Η αποστολή για τη Λανς

Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για το πρώτο παιχνίδι με τους Γάλλους στα play offs του Conference League.

Παναθηναϊκός: Μένει Αθήνα ο Βιλένα – Η αποστολή για τη Λανς
INTIME SPORTS
1'

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μεταφέρεται στη Γαλλία, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο και σημαντικό ματς με τη Λανς επί ελληνικού εδάφους. Οι «πράσινοι» την Τετάρτη (21/8) θα προπονηθούν στο γήπεδο της ομάδας του γαλλικού βορρά, για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση για τα play offs του Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε μαζί του στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί στο «Stade Bollaert-Delelis». Παράλληλα, ο Ουρουγουανός άφησε εκτός και τον Τόνι Βιλένα. Ο Ολλανδός δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση και μένει να φανεί αν θα είναι αυτός που θα «θυσιαστεί» από τη λίστα, στο ενδεχόμενο που προλάβει να τελειώσει η μεταγραφή του Πελίστρι μέχρι Τετάρτη βράδυ και κατά συνέπεια δηλωθεί ο παίκτης όπως υπάρχει δικαίωμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λανς:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή