Champions League: Περνάνε Σάλτσμπουργκ και Σπάρτα Πράγας, προβάδισμα η Γιουνγκ Μπόις!

Champions League: Σάλτσμπουργκ και Σπάρτα Πράγας επικράτησαν εκτός έδρας 2-0 κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου και Μάλμε αντίστοιχα. Προβάδισμα η Γιουνγκ Μπόις επί της Γαλατά (3-2), Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1.

Champions League: Περνάνε Σάλτσμπουργκ και Σπάρτα Πράγας, προβάδισμα η Γιουνγκ Μπόις!
1'

«Αγκαλιά» με το League Stage του Champions League, βρίσκονται πλέον η Σάλτσμπουργκ και η Σπάρτα Πράγας. Στις πρώτες αναμετρήσεις των play offs, οι Αυστριακοί επικράτησαν 2-0 στην Πολωνία κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Ντιναμό Κιέβου.

Οι Τσέχοι που θα ήταν αντίπαλοι του ΠΑΟΚ αν είχε περάσει τη Μάλμε, νίκησαν στη Σουηδία με 2-0 και καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην πρωτεύουσα της χώρας τους.

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο Γιουνγκ Μπόις-Γαλατάσαραϊ. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0, οι Τούρκοι ισοφάρισαν και στο τέλος του ματς ένα πέναλτι του Ούγκρινιτς έφερε το τελικό 3-2 και το ελαφρύ προβάδισμα των γηπεδούχων. Δε θα αγωνιστεί στη ρεβάνς ο Αμπντουλκερίμ Μπαντακτσί που αποβλήθηκε.

Μίντιλαντ και Σλόβαν Μπρατισλάβας ήρθα ισόπαλες 1-1 με το ζευγάρι να μεταφέρεται πλέον στη Σλοβακία όπου και θα κριθεί η πρόκριση.

Τρίτη 20/8

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) 3-0

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 2-1

Λιλ (Γαλλία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 2-0

Τετάρτη 21/8

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 3-2

Μίντιλαντ (Δανία)-Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) 1-1

Μάλμε (Σουηδία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 0-2

Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-2

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή