Μεταγραφές: Από ΑΕΚ σε… ΑΕΚ ο Αθανασιάδης – Χωρίς προβλήματα ενόψει Λαμίας

Μεταγραφές: Παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας είναι επίσημα ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του υπογράμμισε ότι: «Η ΑΕΚ κι ο κόσμος μας θα σημαίνουν τα πάντα για μένα».
X / @AEKLARNACA

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος μετακομίζει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε τεθεί εκτός ομάδας, μαζί με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στο δίδυμο των γκολκίπερ (αποκτήθηκαν οι Στρακόσα, Μπρινιόλι).

Ο Αθανασιάδης, όλο αυτό το διάστημα που ήταν εκτός ομάδας η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική κι έκανε κι αυτός από την πλευρά του την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω ανάρτηση της στα social media, ανέφερε: «Νταμπλούχε καλή συνέχεια. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές μαζί, σου ευχόμαστε τα καλύτερα».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δική του ανάρτηση, έγραψε: «Μια ιστορία από την πόλη μας μεγαλώνει από παιδιά……Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η ΑΕΚ, οι άνθρωποι της και ο κόσμος μας, θα σημαίνουν τα πάντα για μένα. Το 22-23 και οι αναμνήσεις του ιστορικού νταμπλ δεν θα φύγουν ποτέ από την ψυχή και το μυαλό. Τυχερός που το έζησα μαζί σας...».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη. Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής και την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

O Γιώργος Αθανασιάδης από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών, με τα χρώματα της οποίας πανηγύρισε το νταμπλ την σεζόν 2022/23 και πραγματοποίησε 70 συνολικά εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και συνέχισε σε Εθνικό Σοχού, Πανθρακικό (62 συμμετοχές) και Αστέρα Τρίπολης (58 συμμετοχές), ενώ την σεζόν 2021/22 υπερασπίστηκε την εστία της FC Sheriff (35 συμμετοχές), με την οποία πανηγύρισε επίσης το νταμπλ και αγωνίστηκε με επιτυχία στους ομίλους του Champions League.

Βρισκόταν σταθερά στις κλήσεις της Εθνική Ελλάδας και έχει αγωνιστεί σε 1 παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία».

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα ενόψει Λαμίας

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/8) η προπόνηση της ΑΕΚ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για τη 2η αγωνιστική της Super League. Με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Μπρινιόλι και Γιόνσον, ο Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Να θυμίσουμε ότι το ΑΕΚ – Λαμία είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (24/8). Ο αγώνας της «OPAP Arena» θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις