«Τρέλανε» την Ευρώπη ο Ιωαννίδης – Επιμένει ο Παναθηναϊκός στο «δεν πωλείται»!

Το εκπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη κόντρα στη Λανς άφησε με… ανοιχτό το στόμα την ποδοσφαιρική Ευρώπη – «Τρέχουν τα σάλια» στις ενδιαφερόμενες ομάδες, δεν το συζητά καν ο Παναθηναϊκός για πώλησή του.

«Τρέλανε» την Ευρώπη ο Ιωαννίδης – Επιμένει ο Παναθηναϊκός στο «δεν πωλείται»!
INTIME SPORTS
3'

Δεν έκανε προετοιμασία λόγω τραυματισμού στον ώμο. Επέστρεψε μετά τον συγκεκριμένο τραυματισμό, ο οποίος θεωρείται σοβαρός αναφορικά με την ψυχολογία που αφήνει στους παίκτες. Δηλαδή τη φοβία μήπως πέσουν άτσαλα ή μήπως μια δυνατή μονομαχία τους ξαναφέρει πρόβλημα σε αυτό το δύσκολο σημείο. Παρ’ όλα αυτά, αγωνίζεται απ’ την πρώτη στιγμή σα να μην έχει γίνει τίποτα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έπαιξε μόλις για δεύτερη φορά βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν (η πρώτη με τον Άγιαξ εκτός). Αρκετός χρόνος για να κάνει την Ευρώπη να… παραμιλά. Το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λανς, διατηρεί τον Παναθηναϊκό με ελπίδες πρόκρισης. Κυρίως όμως, κάνει τους αντίπαλους αμυντικούς να χάνουν τις ελπίδες απέναντί του. Σε μια κίνηση που έμοιαζε ένας ενήλικας να προσπαθεί να ντριπλάρει παιδάκια. Το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο με την τεχνική και την ταχύτητά του, συν την τεράστια δύναμη που διαθέτει.

Η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη, καθώς απέναντί του είχε τον Ντανσό η χρηματιστηριακή αξία του οποίου είναι 25 εκατ. ευρώ! Άρα τα ποσά που μπορεί να πάρει η Λανς γι’ αυτόν, είναι αρκετά υψηλότερα. Ο Ιωαννίδης τον εξέθεσε, σημειώνοντας ένα γκολ που όσο νωρίς κι αν είναι, θα μείνει στα highlights της σεζόν.

Όλα αυτά σε μια εποχή που οι σειρήνες δε σταματούν να ηχούν για τον Έλληνα διεθνή στράικερ. Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις που έφτασαν τα 30 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκαν. Αγγλία, Ιταλία, είναι μόνο δύο χώρες με ενδιαφερόμενους. Όπως και η Πορτογαλία φυσικά με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Champions League.

Στην χώρα της Ιβηρικής μάλιστα, ήταν οι μόνοι που τα… έβαψαν μαύρα και δεν ενθουσιάστηκαν απ’ την εκπληκτική γκολάρα του Έλληνα στράικερ. Ο λόγος ήταν πως αντιλήφθηκαν πως οι πιθανότητες των «λιονταριών» της Λισαβόνας, είναι πλέον ελάχιστες για να τον αποκτήσουν.

Οι φίλοι της Σπόρτινγκ έκαναν επικά σχόλια στα social media. Μεταξύ αυτών υπήρξε ένας Πορτογάλος που έγραψε: «Ο Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος Έλληνας μετά τον Αριστοτέλη». Άλλοι ήταν έτοιμοι να… βάλουν τα κλάματα, καθώς συμπέραιναν πως ο Παναθηναϊκός πλέον θα ζητήσει 40 εκατ. ευρώ για τον παίκτη!

Μόνο που ο Παναθηναϊκός με τέτοιο ποσό (40 εκατ.) το πιθανότερο είναι να απαντούσε αρνητικά! Η διοίκηση Αλαφούζου δεν το συζητά καν να πουλήσει τον 24χρονο στράικερ, τον οποίο θεωρεί το… βαρύ χαρτί στην προσπάθεια για επιστροφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και κάθε πρόταση έλαβε αρνητική απάντηση χωρίς καν να γίνει διαπραγμάτευση.

Αναμένεται να υπάρξει και συζήτηση για νέο συμβόλαιο με σαφώς πολύ μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές για τον παίκτη. Ο οποίος πέρα από αρχηγός του «τριφυλλιού» θα γίνει και απ’ τους πιο ακριβοπληρωμένους της ομάδας, αν όχι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Σε περίπτωση φυσικά που δεχτεί την πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση ο Ιωαννίδης δε δείχνει διατεθειμένος να πιέσει για πιθανή του πώληση. Αυτό βολεύει και τον Παναθηναϊκό που δεν κουβεντιάζει καν παραχώρησή του αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου ίσως να είναι «θερμές», ειδικά μετά και τη νέα… παράσταση του κορυφαίου Έλληνα στράικερ και μεγάλης ελπίδας φυσικά και για την Εθνική μας ομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή