Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ στη ρεβάνς με τη Λανς

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» θέλουν να προσελκύσουν τον κόσμο τους στο ΟΑΚΑ και γι’ αυτό δε θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου στην αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ στη ρεβάνς με τη Λανς
1'

Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο πως προσπαθεί να προσελκύσει τον κόσμο του για το ματς με τη Λανς στο ΟΑΚΑ (29/8). Έτσι, η ΠΑΕ προχώρησε στο να ορίσει γενική είσοδο τα 10 ευρώ. Μάλιστα σε αυτό το ματς δε θα ισχύσει και η κάρτα φιλάθλου.

Η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ομάδα μας δίνει την προσεχή Πέμπτη τον καθοριστικό, για την πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγώνα κόντρα στη RC Lens. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό της ομάδας για να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στη League Phase του Conference League!

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ορίζει γενική είσοδο για τον συγκεκριμένο αγώνα τα 10 ευρώ! Επίσης για το παιχνίδι κόντρα στη Λανς, και μόνο γι’ αυτό, δεν θα ισχύσει η κάρτα φίλου Ερασιτέχνη.

Εξαίρεση στη γενική είσοδο των 10 ευρώ, αποτελούν οι θύρες 7, 9 και 11 όπου διατηρείται η προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, καθώς η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη και οι θέσεις καλύπτονται κυρίως από κατόχους διαρκείας.

Για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια με την προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, θα σταλεί ενημερωτικό e-mail για την έκδοση πρόσκλησης για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (25/8, 9μ.μ.).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή