ΑΕΚ: Με «συνταγή» ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία – Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ: Με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ θα ξεκινήσει η «Ένωση» τον αγώνα της κόντρα στη Λαμία, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ
EUROKINISSI
1'

Η ΑΕΚ είχε πολύ καλή απόδοση στον αγώνα της πρεμιέρας κι ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να μην προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, ενόψει του δεύτερου αγώνα της στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Κοϊτά, Λιούμπισιτς, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Θεοχάρης, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Τσούμπερ, Ελίασον, Περέιρα.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Κόστιτς, Σαραμαντάς, Αντράντε, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Μπίκοβ, Ρινγκ, Δοϊρανλής, Κορνέζος, Γιαννούτσος, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ρατόν, Ντεντάκης, Σάντμπεργκ, Αθανασακόπουλος, Σιμόνι, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Τσιάκας, Τερεζίου.

Το ΑΕΚ – Λαμία είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (24/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή