Φλαμένγκο Κ20 – Ολυμπιακός Κ20 2-1: «Λύγισαν» στις καθυστερήσεις

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κ20 παίζοντας στο Μαρακανά με την Φλαμένγκο, καθώς οι Βραζιλιάνοι με ανατροπή επικράτησαν στις καθυστερήσεις με 2-1.

Φλαμένγκο Κ20 – Ολυμπιακός Κ20 2-1: «Λύγισαν» στις καθυστερήσεις
INTIME SPORTS
1'

Τα παιδιά του Ολυμπιακού Κ20 έζησαν το όνειρό τους, αγωνιζόμενα στο Μαρακανά. Κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, για το Διηπειρωτικό τρόπαιο Νέων. Η λατινική Αμερική ήταν αυτή που κρατά το τρόπαιο στη Βραζιλία, καθώς η «Φλα» με ανατροπή επιβλήθηκε 2-1 των «ερυθρόλευκων».

Η ήττα ήρθε με οδυνηρό τρόπο, καθώς οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 54’ και είχαν και δοκάρι στο 88’. Δεν κατάφεραν όμως να πάνε έστω στα πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση σε επίπεδο Κ20).

Ο Λιατσικούρας με πλασέ από κοντά μετά τη διπλή προσπάθεια του Κωστούλα και το κακό διώξιμο των γηπεδούχων, άνοιξε το σκορ για την ελληνική ομάδα «παγώνοντας» το Μαρακανά.

Οι Βραζιλιάνοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 73’ με τον Βινίσιους να εκμεταλλεύεται το μπέρδεμα ανάμεσα σε Μπότη και Πρεκατέ.

Στο 88' ο Πρεκατές έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Η «ψυχρολουσία» ήρθε στο 90+3’ με τον Τερέσα να διαμορφώνει το τελικό 2-1 χαρίζοντας το Διηπειρωτικό Κ20 στη Φλαμένγκο.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Άλβες, Σάλες (86' Ντα Μάτα), Ιάγκο, Βίκτορ, Γουέλινγκτον (61' Κάρλος), Άλβες (61' Βινίσιους), Λούκας, Γκιγιέρμε (65' Τερέσα), Γκονσάλβες, Γουάλας, Ουγκουντάνα (86' Αντριέλ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή