Χάμες Ροντρίγκες: Επιστροφή-έκπληξη στην Ευρώπη για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει μια νέα ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά την ανάδειξή του ως MVP στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα.
INTIME SPORTS

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την άδοξη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, για λογαριασμό της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης έκανε την έκπληξη και υπέγραψε τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος πριν λίγο καιρό, αφότου έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάουλο.

Ο 33χρονος άσος, με θητεία σε κορυφαίες ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπάγερν, τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε διαρκή καθοδική πορεία και δεν έχει καταφέρει να στεριώσει πουθενά μετά την αποχώρησή του από τους «μερένγκες», το 2020.

Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, ωστόσο, πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και επανήλθε στο προσκήνιο, οδηγώντας την Κολομβία ως τον τελικό της διοργάνωσης, ρνώ αναδείχθηκε και MVP.

Την ευκαιρία που έψαχνε του τη δίνει τελικά η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία με τη σειρά της ήθελε μία «ηχηρή» μεταγραφή, στη χρονιά που συμπληρώνει έναν αιώνα από την ίδρυσή της.

Σχετικές ειδήσεις