Live Streaming η κλήρωση του Europa League: ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός μαθαίνουν τους αντιπάλους τους

Europa League: Δείτε σε live streaming την κλήρωση της League Phase της διοργάνωσης, όπου συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός.

Κλήρωση Europa League
INTIME SPORTS
1'

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας κι ο κάτοχος του Conference League είναι δύο από τις 36 ομάδες που θα λάβουν μέρος στον ενιαίο όμιλο.

Οι σύλλογοι έχουν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ των εννιά και κάθε ένας θα κληρωθεί με δύο αντιπάλους από κάθε γκρουπ, έχοντας τον έναν εντός έδρας και τον έναν εκτός. Έτσι θα προκύψουν οι 8 αγωνιστικές κάθε ομάδας. Όπως ακριβώς και στο Champions League.

Η σέντρα της διοργάνωσης θα γίνει στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, με τελευταία αγωνιστική 30 Ιανουαρίου 2025. Η βαθμολογία είναι μία και για τις 36 ομάδες. Οι 8 πρώτες παίρνουν πρόκριση για τους «16», ενώ οι ομάδες από τις θέσεις 9 έως 24, θα δώσουν διπλούς αγώνες playoffs. Οι τελευταίες ομάδες (από 25 έως 36) θα αποκλειστούν και δεν θα συνεχίζουν στην πιο κάτω διοργάνωση.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί, καθώς απαγορεύεται να κληρωθούν ομάδες απ’ τις ίδιες χώρες.

Τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας των 36 ομάδων του Europa League:

  • 1ο γκρουπ: Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Άγιαξ, Ρέιντζερς, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λάτσιο, Τότεναμ, Σλάβια Πράγας
  • 2ο γκρουπ: Σοσιεδάδ, Άλκμααρ, Μπράγκα, Ολυμπιακός, Λιόν, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φερεντσβάρος
  • 3ο γκρουπ: Καραμπάγκ, Γαλατασαράι, Μπόντο Γκλιμτ, Βικτόρια Πλζεν, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Ντινάμο Κιέβου, Λουντογκόρετς, Μίντιλαντ, Μάλμε
  • 4ο γκρουπ: Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόφενχαϊμ, Νις, Άντερλεχτ, Τβέντε, Μπεσίκτας, Στεάουα, Ρίγα, Έλφσμποργκ

Δείτε στο παρακάτω video την κλήρωση της League Phase του Europa League

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή