AEK: Η ώρα του Λαμέλα έφτασε! – Πάει για βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα τον Έρικ Λαμέλα, στον κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό.
EUROKINISSI

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για την ΑΕΚ, η οποία καλείται να δώσει ένα καθοριστικό ματς για τη Super League, μόλις την 1η Σεπτεμβρίου!

Τίποτα δεν κρίνεται από τίποτα, αλλά μετά τον αποκλεισμό - σοκ στην Ευρώπη και την πρώτη «γκέλα» στο πρωτάθλημα, η νίκη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι μονόδρομος!

Το «διπλό» θα επαναφέρει την ηρεμία και θα επιτρέψει στον Ματίας Αλμέιδα να δουλέψει απερίσπαστος την περίοδο της διακοπής (λόγω Nations League) που ακολουθεί.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο ματς της Λιβαδειάς, με πρώτη εκείνη του Έρικ Λαμέλα. Ο συμπατριώτης του, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός.

Ο Λαμέλα μπήκε ως αλλαγή στο 58’ στο ματς με τη Λαμία κι ήταν εξαιρετικός κι εκτός των άλλων έδωσε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης. Εν κατακλείδι, έδειξε έτοιμος να ηγηθεί, κάτι που το χρειάζεται (ειδικά τώρα) η ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός κι ο Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος μέχρι τώρα έχει παίξει μόλις 32 αγωνιστικά λεπτά σε τέσσερα ματς που είχε δικαίωμα να παίξει.

Η ώρα και το κανάλι του Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Το Λεβαδειακός – ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (01/09). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις