Βαθμολογία Super League: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ

Βαθμολογία Super League: Το απόλυτο νικών για τον Ολυμπιακό και μοναξιά κορυφής για τους «ερυθρόλευκους», «μοιρασιά» που βόλεψε τον Asteras Aktor και πρώτοι βαθμοί για τον Παναιτωλικό – Η εικόνα της αγωνιστικής.

Βαθμολογία Super League: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS
2'

Το… πρώτο πιάτο της 3ης αγωνιστικής στη Super League, βρίσκει τον Ολυμπιακό να χαμογελά. Οι «ερυθρόλευκοι» με την εύκολη νίκη τους στη Λαμία (3-0) ανέβηκαν στους 9 βαθμούς και είναι μόνοι πρώτοι. Ο μόνος που μπορεί να τους φτάσει είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή (1/9) στο Περιστέρι.

Άρης και Asteras Aktor ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τους Θεσσαλονικείς να φτάνουν τους 5 βαθμούς, χωρίς να έχουν νικήσει το πρώτο τους εντός έδρας ματς. Οι Αρκάδες είναι στους 4, έτους οποίους έχουν πάρει εκτός έδρας με Παναθηναϊκό και Άρη!

Ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό κι έτσι έκανε… σεφτέ με τους 3 πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους Σερραίους ως τη μοναδική ομάδα χωρίς πόντο μέχρι τώρα στη Super League.

Super League – 3η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 31 Αυγούστου

Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

Άρης-Asteras Aktor 1-1

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 19:00

Βόλος-ΟΦΗ 19:30

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 20:30

Athens Kallithea-Παναθηναϊκός 22:00

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγ.)

1. Ολυμπιακός 9 (3αγ.)

2. ΠΑΟΚ 6

3. Άρης 5 (3αγ.)

4. ΑΕΚ 4

. Λαμία 4 (3αγ.)

. Asteras Aktor 4 (3αγ.)

7. Παναιτωλικός 3 (3αγ.)

. Βόλος 3

. Παναθηναϊκός 3

10. Ατρόμητος 2

11. Athens Kallithea 1

. Λεβαδειακός 1

. ΟΦΗ 1

14. Πανσερραϊκός 0 (3αγ.)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

2 ΓΚΟΛ: Ρεγκίς Κρέσπι (Asteras Aktor), Φουρτάδο (Λαμία), Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

1 ΓΚΟΛ: Γκαρσία Λιβάι, Πηλιός, Τσούμπερ, Μουκουντί (ΑΕΚ), Μπρόρσον, Σιφουέντες. Μορόν (Άρης), Ουλντρίκις (Athens Kallithea), Ουάρντα, Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Κόστα (Βόλος), Βλαχομήτρος (Λαμία), Ρόντινεϊ, Μασούρας, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ,Μαρτίνς (Ολυμπιακός), Γκονθάλεθ (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο (Παναιτωλικός), Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Μπετανκόρ, Σαλαζάρ (Πανσερραϊκός), Oζντόεφ, Σάστρε, Τισουντάλι (ΠΑΟΚ)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή