AEK: Με βασικό τον Λαμέλα στη Λιβαδειά – Η ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την 3η αγωνιστική.

Έρικ Λαμέλα ΑΕΚ
INTIME SPORTS
1'

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για την ΑΕΚ, η οποία καλείται να δώσει ένα καθοριστικό ματς για τη Super League, μόλις την 1η Σεπτεμβρίου!

Τίποτα δεν κρίνεται από τώρα, αλλά μετά τον αποκλεισμό - σοκ στην Ευρώπη και την πρώτη «γκέλα» στο πρωτάθλημα, η νίκη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι μονόδρομος!

Το «διπλό» θα επαναφέρει την ηρεμία και θα επιτρέψει στον Ματίας Αλμέιδα να δουλέψει απερίσπαστος την περίοδο της διακοπής (λόγω Nations League) που ακολουθεί.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όπως αναμενόταν, ξεκινάει για πρώτη φορά στη σεζόν βασικό τον Έρικ Λαμέλα. Επίσης, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία προχώρησε σε άλλες δύο αλλαγές. Ο Ελίασον πήρε τη θέση του Άμραμπατ (έμεινε εκτός 20άδας) κι ο Λιούμπισιτς ξεκινάει αντί του Πινέδα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Ελίασον, Σιμάνσκι, Λιούμπιτσις, Κοϊτά, Λαμέλα, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Θεοχάρης, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Φερνάντες, Περέιρα.

Η ενδεκάδα του Λεβσδειακού: Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος Τσάπρας, Πλέγας, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Πεντρόσο, Γιαννιώτας, Όζμπολτ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή