Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Λύτρωση στο 90’ και 3Χ3 ο «δικέφαλος»

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Κακό ματς μεγάλο σασπένς στο τέλος στο Περιστέρι, με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζονται στο 85’ και να βρίσκουν γκολ νίκης στο 90’ – Ζίβκοβιτς και Καμαρά οι σκόρερ των νικητών, Ουάρντα με πέναλτι το τέρμα των γηπεδούχων.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Λύτρωση στο 90’ και 3Χ3 ο «δικέφαλος»
INTIME SPORTS
4'

Νίκη διατήρησης του απόλυτου νικών για τον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο» να περνά απ’ το Περιστέρι με σκορ 2-1 επί του Ατρόμητου. Για την 3η αγωνιστική της Super League οι πρωταθλητές έκαναν το 3Χ3 και «έπιασαν» ξανά στην κορυφή τον Ολυμπιακό. «Χρυσό» γκολ απ’ τον Καμαρά στο 90ο λεπτό για να έρθει η πολύτιμη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν κακό. Ειδικά στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι φιλοξενούμενοι στο 45’ κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ζίβκοβιτς, μόλις στην πρώτη τους πραγματικά καλή στιγμή στο παιχνίδι. Το ματς κυλούσε προς τη λήξη του και ένα χέρι του Ότο έφερε το πέναλτι και την ισοφάριση του Ουάρντα στο 85’, για να έρθει ο Καμαρά να κάνει το 1-2 στο 90’ δίνοντας μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Έτσι ο «δικέφαλος» ανέβηκε στους 9 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος συνεχίζει χωρίς νίκη έχοντας 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το ματς άρχισε με τους γηπεδούχους να είναι απειλητικοί. Από λάθος του Ότο ο Μίχορλ έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Κοτάρσκι σε καλή επέμβαση. Στο 8’ ο Ουάρντα έκανε το μακρινό σουτ και ο Κροάτης τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Κεντζιόρα έκανε λάθος στο 19’, με τον Καρλίτος να γίνεται κάτοχος και να σουτάρει άουτ. Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτη φορά μόλις στο 33’, όταν ο Ζίβκοβιτς έκανε ωραία ενέργεια και σούταρε άουτ.

Οι προσπάθειες των Σορετίρε και Αθανασίου όσο φιλόδοξες κι αν ήταν δεν έφεραν αποτέλεσμα. Με το ματς να φτάνει στο 45’ όταν και το πλασέ από πλάγια θέση του Σβαμπ, έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά ο ΠΑΟΚ στην ουσιαστικά πρώτη του πολύ καλή στιγμή στο ματς, βρήκε γκολ! Στο τέλος του πρώτου μέρους ουσιαστικά, ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Σορετίρε, αυτός γύρισε στον Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και στη συνέχεια με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Το δεύτερο μέρος άρχισε νωχελικά. Το σουτ του Μπάμπα στο 59’ δεν ανησύχησε τον Κοσέλεφ. Στο 66΄οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ζίβκοβιτς μετά από κλέψιμο της μπάλας και πάσα του Κωνσταντέλια στον Τσάλοβ, όμως οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες για επιθετικό φάουλ. Η φάση ελέγχθηκε και το τέρμα ακυρώθηκε.

Το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις, μέχρι να έρθει το 82ο λεπτό. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ότο. Ο Ζαμπαλάς αμέσως υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους. Στο 85’ ο Αιγύπτιος του Ατρόμητου ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1!

Αμέσως ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτοβουλία κινήσεων, θέλοντας να κυνηγήσει το γκολ. Στο 90’ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε εξαιρετικά στημένη φάση και ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Κοσέλεφ για να κάνει το 1-2!

Μετά το τέρμα υπήρξε ένταση καθώς ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ και οι Ουάρντα-Λουτσέσκου διαφώνησαν σε έντονο τόνο.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει, αλλά χωρίς να καταφέρει να βρει μια καλή στιγμή για να γίνει απειλητικός. Έτσι ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής απ’ το Περιστέρι, παρότι βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο απ’ την ισοφάριση που δέχτηκε πέντε λεπτά πριν τα 90’. Το 1-2 ήταν το τελικό σκορ για τους «ασπρόμαυρους».

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Μπακού, Ουάρντα - Μπάμπα, Ότο, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουνταλί).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή