Μεταγραφές, ΑΕΚ: Πάει για το colpo grosso με Μαρσιάλ - Προχωρημένες επαφές

Μεταγραφές: Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ ετοιμάζει η ΑΕΚ.

Άντονι Μαρσιάλ
Ο Γάλλος επιθετικός έχει δεχθεί μια εξαιρετική πρόταση από την Ένωση
EPA/PETER POWELL, ΑΜΠΕ
1'

Το… βλέμμα της στην Αγγλία και την Premier League έχει στρέψει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του ρόστερ τη φετινή σεζόν. Στην κορυφή της λίστας των «κιτρινόμαυρων» εμφανίζεται ο Φοφανά, με τον Παναγιώτη Κονέ να βρίσκεται στο «Νησί» για τις τελικές επαφές με την Τσέλσι, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ένωση θέλει να κάνει το colpo grosso με τον Άντονι Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε από την Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» έχουν καταθέσει μια ισχυρή οικονομική πρόταση στον 28χρονο άσο, ούτως ώστε να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο παίκτης εμφανίζεται επιφυλακτικός να αγωνιστεί στην Super League, μια και θέλει να συνεχίσει σε ομάδα που μετέχει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Μάλιστα, φέρεται πως έχει προτάσεις και από συλλόγους της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κάμψουν τις αντιστάσεις του ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό του έχουν καταθέσει μία ιδιαίτερα υψηλή οικονομική πρόταση. Από την πλευρά του, ο Άντονι Μαρσιάλ θα «ζυγίσει» τις επιλογές του και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή