AEK: Οριστική η συμφωνία με Πιερό – Υπογράφει για τρία χρόνια

ΑΕΚ: Ο Φραντζί Πιερό είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει τον επιθετικό πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία στην «Ένωση».

Φραντζί Πιερό
INTIME SPORTS
1'

Η «Ένωση», σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Μακάμπι Χάιφα. Επί της ουσίας το μοναδικό που απομένει είναι να διευθετηθούν κι οι τυπικές λεπτομέρειες, ώστε ο 29χρονος επιθετικός να αποτελέσει κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το μεγάλο ρίσκο (που τελικά δεν τους βγήκε) να κυνηγήσουν ένα «μεγάλο» όνομα και το τελευταίο διάστημα εξάντλησαν τις πιθανότητες για τον Ντάτρο Φοφανά. Ο τελευταίος αποτελούσε και την πρώτη επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, αλλά η περίπτωση του οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», καθώς η Τσέλσι δεν άλλαξε στάση, όσον αφορά στην παραχώρηση του.

Μοιάζει σχεδόν απίθανο να το πράξει την τελευταία στιγμή κι ως εκ τούτου η ΑΕΚ ενεργοποίησε την εναλλακτική λύση του Πιερό, ο οποίος είναι πιθανό να αναχωρήσει νωρίτερα από την εθνική του ομάδα, για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει. Ο επιθετικός από την Αϊτή, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκεια τριών ετών, μέτρησε, την περασμένη σεζόν, 50 αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 26 γκολ κι 8 ασίστ.

Ο Πιερό γνωρίζει πολύ καλά τους αντιπάλους της ΑΕΚ, καθώς ως παίκτης της ομάδας του Ισραήλ αντιμετώπισε τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό, πανηγυρίζοντας μάλιστα και δύο μεγάλες προκρίσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή