Μεταγραφές, ΑΕΚ: Ο Πιερό έρχεται το βράδυ της Δευτέρας (9/9) στην Αθήνα

Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Φραντζί Πιερό από την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα, το βράδυ της Δευτέρας (9/9).

Φραντζί Πιερό
INTIME SPORTS
1'

Ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα για να πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη, όσο και με την ομάδα του Ισραήλ και την Τρίτη (10/9) αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο Πιερό ταξιδεύει από το Πουέρτο Ρίκο, μέσω ΗΠΑ, για την Αθήνα, όπου αναμένεται να φτάσει το βράδυ της Δευτέρας (9/9). Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα τον περιμένουν στο αεροδρόμιο, για να τον μεταφέρουν στο ξενοδοχείο, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Την Τρίτη (10/9) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πιερό ήταν στο Πουέρτο Ρίκο με την εθνική ομάδα της Αϊτής και μόλις η ΑΕΚ ενεργοποίησε τη συμφωνία, πήρε άδεια για να έρθει στη χώρα μας και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή