AEK: Δύσκολα με Βόλο ο Λαμέλα, αμφίβολος κι ο Μουκουντί

ΑΕΚ: Ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται να μείνει εκτός από την αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Βόλο, για την 4η αγωνιστική της Super League - Αμφίβολος κι ο Αρόλντ Μουκουντί.

AEK: Δύσκολα με Βόλο ο Λαμέλα, αμφίβολος κι ο Μουκουντί
INTIME SPORTS
2'

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ομάδα της Μαγνησίας, στον πρώτο της αγώνα, μετά τη διακοπή για τους αγώνες του Nations League.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να μην έχει τον Έρικ Λαμέλα στη διάθεση του, καθώς ο Αργεντινός αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού κι εκτός απροόπτου θα προφυλαχθεί. Ο Λαμέλα δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Πέμπτης (12/9) κι όπως είναι φυσικό στην «Ένωση» δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Αμφίβολος για το ματς με τον Βόλο είναι κι ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα του Καμερούν. O 26χρονος στόπερ ανεβάζει ρυθμούς, αλλά και στην περίπτωση του, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί.

Η ώρα και το κανάλι του ΑΕΚ – Βόλος

Το ΑΕΚ – Βόλος για την 4η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (16/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD, ενώ εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Το ωράριο των Μουσείων την ημέρα του αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε και το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην «OPAP Arena» την ημέρα του αγώνα με τον Βόλο. Αναλυτικά: «Το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA θα τροποποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο ΝΠΣ. Τα μουσεία θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, δηλαδή μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου θα ισχύει και για τα δύο μουσεία το γνωστό ωράριο, 10.00-18.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή