Super League, Asteras AKTOR – Ατρόμητος 1-2: Έκανε σεφτέ κι έβαλε «πονοκέφαλο» στον Μακελελέ

Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Asteras AKTOR στην Τρίπολη και πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντό» του, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή των γηπεδούχων, Κλοντ Μακελελέ.

Asteras AKTOR - Ατρόμητος 1-2
EUROKINISSI
1'

Σεφτέ στις νίκες έκανε η ομάδα του Περιστερίου κόντρα στους Αρκάδες, οι οποίοι από την πλευρά τους προβλημάτισαν με την εικόνα τους.

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τα κενά της άμυνα που είχε ο Asteras AKTOR και σκοράροντας δύο τέρματα στα πρώτα 23 λεπτά πέτυχε τον στόχο του. Ο Μανσούρ άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ ο Καρλίτος έκανε το 0-2 στο 23’. Ο Μπαρτόλο έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς, με το τέρμα που πέτυχε στο 42’, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλες λύσεις.

Ο Asteras AKTOR αγνοεί τη νίκη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον περασμένο Γενάρη, έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς την τρέχουσα σεζόν. Χωρίς αμφιβολία έδειξε μια εικόνα που σίγουρα προβλημάτισε τον νέο προπονητή του, Κλοντ Μακελέλε, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες (υπηρεσιακός για τον αγώνα ήταν ο Στάικος Βεργέτης).

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλα)
Κίτρινες: Ντελί – Μίχορλ, Χουτεσιώτης, Φαν Βέερτ, Βρακάς, Κίνι.
ASTERAS AKTOR (Στάικος Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Γκαρσία (78’ Ζουγλής), Άλβαρες, Αλάγκμπε (46’ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Παλάσιος, Μπαρτόλο (72’ Τζίμας), Άνταμ (60’ Καλτσάς), Κρέσπι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Γκονζάλες (82’ Καλοσκάμης), Ουάρντα, Μίχορλ (58’ Τσιγγάρας), Καρλίτος (69’ Φαν Βέερτ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (82’ Βρακάς), Μανσούρ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή