ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Κίνητρο ότι φοράμε αυτή τη φανέλα» - Οι δηλώσεις του Αλόνσο για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για το ιδιαίτερα κρίσιμο ντέρμπι που έχει μπροστά του το «τριφύλλι», για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ντιέγκο Αλόνσο
INTIME SPORTS
3'

Ο Παναθηναϊκός είχε απώλειες με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα κι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει χαρακτήρα «τελικού».

Ο προπονητής των «πράσινων», Ντιέγκο Αλόνσο σε δηλώσεις του στη NOVA, υπογράμισε ότι: «Το μεγαλύτερό μας κίνητρο είναι ότι φοράμε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτό αποτελεί το κίνητρό μας και κοιτάμε κάθε φορά να κάνουμε το καλύτερο».

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο στη NOVA

Για το πώς περιμένει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, σε μια πολύ «καυτή» έδρα: «Αναμφίβολα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι με τον περσινό πρωταθλητή. Στα τέσσερα τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είχαμε συλλέξει έναν βαθμό. Ελπίζω ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα».

Για το αν το μέτριο ξεκίνημα στην Stoiximan Super League του δίνει έξτρα κίνητρο: «Το μεγαλύτερό μας κίνητρο είναι ότι φοράμε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτό αποτελεί το κίνητρό μας και κοιτάμε κάθε φορά να κάνουμε το καλύτερο».

Για το πώς λειτούργησε η διεθνής διακοπή για την ομάδα και εάν θα παρουσιάσει κάτι καινούριο στην Τούμπα: «Δουλέψαμε πολύ καλά, με όρεξη. Βεβαίως έλειπαν οκτώ παίκτες με τις Εθνικές, αλλά με το υπόλοιπο γκρουπ δουλέψαμε πολύ δυνατά. Κοιτάξαμε να βελτιώσουμε αυτά που έπρεπε και να δώσουμε μια καλή συνέχεια».

Για την κατάσταση που βρίσκονται οι διεθνείς και ο Ουναχί: «Αρχικά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι επέστρεψαν χωρίς τραυματισμό. Όμως είχαν καταπονηθεί, δεδομένου ότι είχαν και πολλά ταξίδια και αρκετοί έπαιξαν αρκετούς αγώνες. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Πολύ καλά είναι ο Ουναχί, χτες έκανε την πρώτη του προπόνηση μαζί μας. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή».

Για τη φόρμα του Ιωαννίδη: «Πράγματι πήγε πολύ καλά, τον είδα. Εδώ πέρα μάλιστα όταν έπαιζε η Εθνική στην Ελλάδα κάποια μέλη του επιτελείου πήγαν να δουν το ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Φώτης τα πήγε πολύ καλά κι αυτό είναι σημαντικό».

Για το αν περιμένει το ντέρμπι της Τούμπας διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει στην καριέρα του: «Εγώ βλέπω όλους τους αγώνες σαν ντέρμπι. Για μένα όλοι οι αγώνες είναι το ίδιο σημαντικοί. Αν έβλεπα μόνο τα ντέρμπι, δεν θα έκανα καλά την δουλειά μου. Βλέπω όλους τους αντιπάλους με το ίδιο μάτι, τους σέβομαι, αλλά πάνω απ' όλα κοιτάμε να παίξουμε καλά και να τιμήσουμε την φανέλα του Παναθηναϊκού».

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν θα είναι στο γήπεδο: «Αυτό που μπορώ να πω στους φιλάθλους είναι να είναι σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Θα υπάρξουν και καλές στιγμές και άσχημες, το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι σε όλο το ταξίδι της σεζόν».

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το οποίο είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (15/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή