ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Μέσα» Μπακαγιόκο και Κόλεϊ, οριστικά εκτός ο Τόμας – Η αποστολή του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Μπράντον Τόμας είναι η μοναδική απουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στη Super League.

Μπράντον Τόμας
INTIME SPORTS
1'

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σπουδαίο ματς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει χάσει έδαφος από νωρίς και βλέπει το ματς ως «τελικό».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπράντον Τόμας, αλλά για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεση του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ουμάρ Κόλεϊ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλι, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Σαμάτα.

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το οποίο είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (15/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή