Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δίκη του Μπεν Γεντέρ για βιασμό

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για δύο βιασμούς σε διαφορετικές περιπτώσεις, δικάζεται για τη μία υπόθεση και σοκάρουν οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δίκη του Μπεν Γεντέρ για βιασμό
epa11192404 Wissam Ben Yedder of AS Monaco in action during the French Ligue 1 soccer match between AS Monaco and Paris Saint Germain, in Monaco, 01 March 2024. EPA/SEBASTIEN NOGIER
2'

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής, υπήρξε διεθνής και πριν λίγο καιρό έληξε το συμβόλαιό του με την Μονακό. Αυτό τον καιρό το τελευταίο που τον απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο, καθώς κατηγορείται για δύο βιασμούς νεαρών γυναικών. Με τη δίκη για τη μία απ’ αυτές τις υποθέσεις να είναι σε εξέλιξη.

Ο λόγος για μια 19χρονη που έχει καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή. Στη δίκη που εξελίσσεται, γίνονται γνωστές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης όπως αναφέρει το Γαλλικό “RMC”. Μάλιστα, ο εισαγγελέας μετέφερε την κατάθεση της νεαρής, με αναφορές στις λεπτομέρειες της επίμαχης βραδιάς.

Ο Μπεν Γεντέρ για να ελαφρύνει τη θέση του αποκάλυψε πως είναι εξαρτημένος απ’ το αλκοόλ. Τονίζοντας πως κάνει προσπάθεια να το ξεπεράσει, δουλεύοντας με ειδικό ψυχολόγο.

Όσο για την καταγγελία της 19χρονης, όπως έχει καταθέσει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό κάλεσε αυτήν και έναν φίλο της στο αυτοκίνητό του. Αφού πήγαν βόλτα, κατέληξαν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Εκεί απαίτησε απ’ τον φίλο της να απομακρυνθεί και αμέσως προσπάθησε να τη φιλήσει.

Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας ανέφερε: «Τότε ήταν που έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στης μηρούς της και προσπάθησες να την φιλήσεις. Η νεαρή κοπέλα είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και εσύ δεν την άφησες να φύγει. Προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της αλλά δεν ήρθε διέγερση».

Τελικά όπως ανέφεραν και μάρτυρες, η κοπέλα βρήκε τρόπο και βγήκε απ’ το αυτοκίνητο. Οι ίδιοι μάρτυρες επισήμαναν πως ο Μπεν Γεντέρ φαινόταν μεθυσμένος. Ο Γάλλος γλίτωσε την προφυλάκιση, όμως παραμένει υπό δικαστική επίβλεψη μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή